John Malkovich en Thomas Jane schieten je scherm overhoop in actiethriller 'One Ranger'

John Malkovich en Thomas Jane schieten je scherm overhoop in actiethriller 'One Ranger'

British Intelligence, Texas Justice.

Lionsgate bracht onlangs de stevige trailer voor misdaadthriller One Ranger uit. Daarin gaan Thomas Jane en John Malkovich een transatlantische samenwerking aan als schietgrage wetshandhavers om een crimineel voor het gerecht te brengen. Check de explosieve trailer hieronder.

Jesse V. Johnson is de regisseur van het actiespektakel. Als voormalig stuntman heeft Johnson ruime ervaring in het genre en heeft hij al gauw de overstap gemaakt naar regie om meer actie naar het scherm te brengen.

Johnson heeft zichzelf al met eerdere films als Triple Threat, Fury en Avengement mogen bewijzen in het genre. In mei zal de nieuwe film uitkomen.

Waar gaat de film One Ranger over?
De actiefilm volgt een Texas Ranger, gespeeld door Thomas Jane, die een bankrover achtervolgt de woestijn in. Hij ontdekt echter dat de crimineel van plan is om een terroristische aanslag te plegen in hartje Londen.

Wanneer de partner van de Ranger wordt vermoord, wordt hij gekoppeld aan een Brits geheim agent en haar baas (Malkovich) om de boef in de boeien te slaan - dood of levend.

Lionsgate brengt One Ranger vanaf 5 mei uit in de Amerikaanse bioscopen en op VOD. Over een Nederlandse release moet er nog meer duidelijkheid komen.



NieuwsFilm

meest populair