You're fired! Waarom moest de bloedmooie Megan Fox 'Transformers' eigenlijk verlaten?

Een niet zo handige actie van de actrice.


Megan Fox heeft al in heel wat blockbusters gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan de Teenage Mutant Ninja Turtles-films maar ook aan Jennifer's Body. Toch had de actrice nog meer grote films kunnen maken.

Haar bekendste werk is toch wel Transformers. Fox dook in het eerste deel in 2007 op als Mikaela Banes, de vriendin van Sam Witwicky (Shia LaBoeuf, de hoofdrolspeler). Het gaat hier dus zeker wel om een grote rol. Ook was ze geliefd bij de fans, maar toch werd ze ontslagen.

Hoe dan?
Fox dook ook weer op in het vervolg, Revenge of the Fallen, en ook dit was een hit. Niet zo heel gek dus, dat ze normaal gesproken ook in het derde deel te zien zou zijn. Hier kwam het echter niet van...

Tijdens de opnames gaf Fox een interview waarin ze keihard uithaalde naar regisseur Michael Bay. Zo vergeleek ze de filmmaker met Hitler en Napoleon. Dit kwam haar echter duur te staan.

Tot ziens
Bay had vervolgens een gesprek met de legendarische Steven Spielberg, de producent van de film. Beide mannen vonden deze uitspraken absoluut niet kunnen en besloten om Fox naar de deur te wijzen.

Een woordvoerder van de actrice ontkend dit verhaal en zegt dat Fox zelf besloot om op te stappen. Hoe dan ook, we hebben haar sindsdien niet meer gezien in een Transformers-film.

NieuwsFilm

meest populair