Nieuwe 'Mission: Impossible'-films brengen personage uit eerste film terug

Nieuwe 'Mission: Impossible'-films brengen personage uit eerste film terug

Dat is een hele lange tijd geleden!

We krijgen eindelijk beetje bij beetje meer te weten over de nieuwste Mission: Impossible-films. Buiten de bloedstollende actie, mogen we nu ook rekenen op een langverwachte terugkeer van een oud gezicht.

Dat de nieuwe Mission: Impossible-films, Dead Reckoning Part One en Dead Reckoning Part Two, vol actie en belachelijke stunts zitten, weten we inmiddels wel. We verwachten namelijk niets anders van de knettergekke acteur Tom Cruise, die zich met elke film weer weet te overtreffen.

Comeback
Door een Instagram-post van regisseur Christopher McQuarrie kunnen we ook uitkijken naar een comeback van een oud personage. Hij laat weten dat acteur Rolf Saxon terug zal keren voor de nieuwe films. Dat is best bijzonder, want sinds 1996 is hij niet meer te zien in de reeks.



Gefaald
Saxon speelde de rol van CIA-analist William Donloe. Hij werd vergiftigd door Ethan Hunt en andere leden van het IMF-team tijdens hun missie. De opdracht om een beveiligde kluis te infiltreren lukte voor het team, maar Donloe faalde verschrikkelijk in zijn werk. Daarom werd de analist overgeplaatst naar Alaska. Sindsdien is hij niet meer gezien...

Welk deel?
Het is niet bekend of Saxon te zien zal zijn in Part One of [i]Part Two[/i[. Het tweede deel is inmiddels in volle productie.

NieuwsFilm

meest populair