Brie Larson heeft doorschijnend shirtje aan op Insta-foto's

De Marvel-actrice heeft niets onder haar jasje aan.

Door redactie
Actrice Brie Larson kennen we allemaal van haar rol als Carol Danvers alias Captain Marvel uit het grote Marvel Cinematic Universe. Later dit jaar keert ze terug in de film The Marvels en zien we haar samen met onder meer de jonge Ms. Marvel.

Maar ze heeft in 2023 nog een rol in een grote blockbuster. Ze debuteert over een paar maandjes in de nieuwste Fast & Furious-film Fast X. Haar personage Tess zou een belangrijke connectie met de franchise hebben.

Lessons in Chemistry
De Oscarwinnares uit het kleinschalige drama Room uit 2015 speelt daarnaast ook nog in een nog titelloze serie over de CIA en ze duikt dit jaar op in de tv-serie Lessons in Chemistry op Apple TV+.

Harper's BAZAAR
Nu zien we de actrice op de cover van het magazine Harper's BAZAAR, en ook in het blad staan heel wat foto's van Brie, geboren in Sacramento, Californië. "Bedankt Harper's BAZAAR om me te omarmen waar ik ben. Ik dans graag met je 🌊🤠" schrijft de ster op Instagram.

Doorschijnend
Op de cover zien we Brie enkel met je jasje aan, zonder iets eronder. In het blad zien we haar ook in een behoorlijk wijde spijkerbroek, maar het doorschijnende hemdje wat ze erboven aan heeft valt overduidelijk meer op.


Zien hoe de 33 jarige Brie Larson eruit ziet? Check de foto's hier en hier op haar Instagram-pagina.


Chloe Bennet in kleine bikini
Marvel-actrice Chloe Bennet ligt in minuscule bikini op het strand

Megan Fox in doorschijnend outje
Megan Fox heeft alleen maar doorschijnende kleding aan


NieuwsFilm