'Peaky Blinders'-bedenker maakt de nieuwe 'Star Wars'-film

'Peaky Blinders'-bedenker maakt de nieuwe 'Star Wars'-film

Eindelijk weer eens wat goed nieuws!

Het gaat niet zo lekker met de films die zich in 'a galaxy far, far away' afspelen. Het ene na het andere grote Star Wars-project van Disney wordt gecanceld, maar nu is er eindelijk weer eens wat goed nieuws.

Eerder deze maand kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal i.v.m. verschillende Star Wars-films. Twee blockbusters zijn namelijk plotsklaps gecanceld. Enkele dagen terug bleek ook dat Damon Lindelof besloot te vertrekken.

Beter nieuws
Minder nieuws dus voor de Star Wars-fans, maar nu komt 'het Huis van Muis' weer eens met een leuker verhaal. De productie waarvan veel insiders geloven dat het de eerste film zal zijn sinds Star Wars: The Rise of Skywalker heeft zijn volgende schrijver gevonden. En dit is niet de minste naam!

Lindelof is pas net goed en wel vertrokken, maar Disney heeft nu al Steven Knight weten te strikken. Knight, o.a. bekend van de uiterst populaire serie Peaky Blinders, is op dit moment zelfs al bezig met een script, dat normaal gesproken verfilmd zal worden door Sharmeen Obaid-Chinoy (o.a. bekend van Ms. Marvel).

Wat te verwachten?
Veel details zijn er nog niet, maar deze zullen wel spoedig volgen. Meerdere nieuwsbronnen melden namelijk dat mogelijke plotdetails volgende maand al onthuld zullen worden, tijdens het grote Star Wars Celebration-evenement. Hou FilmTotaal dus goed in de gaten voor meer informatie!

NieuwsFilm

meest populair