Brie Larson was bang om Captain Marvel te gaan spelen

Brie Larson was bang om Captain Marvel te gaan spelen

Voor een actrice is niets mooier dan een grote rol in de Captain Marvel-filmserie, maar volgens Brie Larson brengt het nogal druk met zich mee.

De rol vertolken van Captain Marvel zou voor velen een droom zijn. Dat is het ook voor actrice Brie Larson, die het personage speelt in de filmreeks van Marvel. Toch heeft het ook negatieve kanten.

Dat verklaart ze in een interview met Harper's Bazaar. Zo is ze haar privacy kwijt sinds ze Captain Marvel speelt en is de druk groot als miljoenen mensen je aanschouwen in een film.

Nadelen
''In het begin was ik bang wat er met me zou gebeuren'', zegt de Amerikaanse. Zo vertelt ze onder meer dat het lastiger is om bijvoorbeeld musea te bezoeken nu ze Captain Marvel is.

Bij jezelf blijven
Larson probeert zo normaal mogelijk te blijven. ''Telkens als ik het gevoel heb dat ik op een voetstuk wordt geplaatst is het mijn taak om dat gevoel voor mezelf weg te nemen'', aldus de 33-jarige blondine.

De Marvel-reeks is sciencefiction en bestaat uit verschillende films. Ook zijn er meerdere spin-offs gemaakt. In totaal leverde Marvel tientallen miljarden dollars op.

Eind dit jaar zien we Larson opnieuw als "Vers" in The Marvels.



NieuwsFilm

meest populair