Vervolg op de thriller 'Wind River' krijgt een ijzersterke cast

Het origineel met Jeremy Renner en Elizabeth Olsen kwam uit in 2017.


Zes jaar geleden waren Marvel-sterren Elizabeth Olsen en Jeremy Renner samen te zien in Wind River, een thriller/drama over een FBI-agent die met de hulp van een jager de moord op een Indiaanse vrouw probeert op te lossen. Nu komt er een vervolg aan, en de cast ziet er veelbelovend uit.

Het vervolg gaat Wind River: The Next Chapter heten en het ziet er niet naar uit dat Olsen en Renner terugkeren. De aandacht gaat dit keer uit naar de terugkerende Chip Hanson (Martin Sensmeier), de broer van de vermoorde vrouw uit de eerste film.

Nieuwe castleden
Naast de reeds aangetrokken Jason Clarke, Scott Eastwood, Chaske Spencer en de eveneens terugkerende Gil Birmingham, weten we nu ook dat Alan Ruck (Succession), Tatanka Means (Maze Runner: The Scorch Trials) en Kali Reis (True Detective) in de sequel te zien zullen zijn.

Wind River: The Next Chapter wordt geregisseerd door Kari Skogland (The Falcon and The Winter Soldier, The Handmaid's Tale), terwijl het script afkomstig is van Patrick Massett en John Zinman. De opnames vinden plaats in Calgary, Alberta.

De originele Wind River, een film van Yellowstone-bedenker Taylor Sheridan, werd goed ontvangen door zowel de critici als het publiek, met een Rotten Tomatoes-score van respectievelijk 88% en 90%. Hieronder vind je de trailer.NieuwsFilm