De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.


Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Waves (2019)
Regie: Trey Edward Shults | Cast: Kelvin Harrison Jr., Lucas Hedges, Sterling K. Brown, e.a. | Kijk direct
De zeventienjarige Tyler is een getalenteerd worstelaar en is gelukkig met zijn vriendin. Door toenemende druk van zijn vader Ronald en een blessure gaat het echter langzaam bergafwaarts met hem. Hij weet niet meer hoe hij met zijn emoties om moet gaan. Een tragisch sterfgeval zet zijn leven vervolgens volledig op zijn kop. Zijn familieleden moeten dealen met de gevolgen.April, May en June (2019)
Regie: Will Koopman | Cast: Linda de Mol, Elise Schaap, Tjitske Reidinga, e.a. | Kijk direct
Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar autistische zoon Jan. De halfzussen achten zich alle drie echter ongeschikt voor deze taak. Daarnaast zijn ze nogal vervreemd van elkaar. April, May en June moeten elkaar dan ook opnieuw zien te vinden om deze moeilijk tijd door te komen.Don't Let Go (2019)
Regie: Jacob Aaron Estes | Cast: David Oyelowo, Storm Reid, Mykelti Williamson, e.a. | Kijk direct
De familie van rechercheur Jack wordt vermoord. Op een dag lijkt hij een bizar telefoontje van zijn overleden nicht Ashley te krijgen, waardoor Jack vreest dat hij aan het doordraaien is. Er volgen echter meer telefoontjes. Deze blijken hem de mogelijkheid te geven om de geschiedenis te herschrijven. In een race tegen de klok probeert Jack te voorkomen dat Ashley wordt vermoord.NieuwsFilm