Vijfde 'John Wick' met Ana de Armas neemt diepe duik in personage van Keanu Reeves

We komen meer te weten over de oorsprong van John.


Ballerina is de eerste spin-off van de 'John Wick'-films en focust op een nieuw personage gespeeld door Ana de Armas. Keanu Reeves is ook weer van de partij als de beruchte Wick. Schrijver Shay Hatten vertelt in een nieuw interview dat we meer te weten gaan komen over John's afkomst in de film.

Oorsprong
Hatten had het volgende te zeggen over Ballerina tegen ScreenRant:

"Het originele script speelde zich af in de Zwitserse Alpen, een gebied dat de John Wick-films niet hebben aangeraakt. Dus ik denk dat het op een geweldige manier betekende dat we een beetje konden vasthouden aan het oorspronkelijke verhaal van dat script uit Ballerina zonder op de tenen van John Wick te stappen."

"Maar het is ook een personage waarvan we weten dat ze naar dezelfde balletacademie ging als John. Ik denk dat je in Ballerina een aantal hints te zien krijgt van wat John heeft meegemaakt op die plek, maar dan door de ogen van een ander personage. Het lost nog steeds enkele van de antwoorden van Wick op, gewoon door de ogen van een nieuw personage."

Verhaal
de Armas speelt een jonge huurmoordenaar die wraak wil nemen op de mensen die haar familie hebben vermoord. Haar personage is opgeleid door de balletschool van de Ruska Roma, dezelfde school waar John Wick ook naartoe is gegaan.

De opnames van de film zijn vorig jaar afgerond. Naast Reeves zijn ook Ian McShane, Anjelica Houston en de onlangs overleden Lance Reddick terug te zien als hun personages van de 'John Wick'-films.

Nu te zien
John Wick: Chapter 4 is nu te zien in de bioscoop. Lees hier onze recensie geschreven door Justus Stemfoort en bekijk hieronder de trailer.NieuwsFilm