Elijah Wood wil terugkeren als Frodo in een nieuwe 'The Lord of the Rings'

De acteur staat open voor een terugkeer als het geliefde personage

Dat acteurs hun hele leven achtervolgd kunnen worden door één rol, is inmiddels wel bekend. Het spelen van een iconische rol als Harry Potter, Batman of in dit geval Frodo betekent nou eenmaal een leven lang herkend worden als dit personage. Toch heeft acteur Elijah Wood nog niet de behoefte om Frodo achter zich te laten.

Bij de première van het nieuwe seizoen van zijn serie Yellowjackets werd Elijah Wood gevraagd of hij een terugkeer als Frodo ziet zitten. De acteur reageert hier positief op.

The Rings of Power
In een interview vertelt Wood dat hij drie afleveringen van de nieuwe serie The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft gezien. Hij vertelt: "Het is top, het is echt heel erg top. Ik kijk uit naar meer."

The Rings of Power is een spin-off serie die zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen in The Lord of the Rings en The Hobbit afspeelt.

Lord of the Rings reboot?
Op de vraag of hij interesse heeft om in een reboot van The Lord of the Rings te spelen, antwoordt Wood met weinig enthousiasme. Een vervolg op de originele film lijkt hem interessanter. "Een reboot... Dat weet ik niet helemaal, maar als er meer films komen waar Frodo misschien in voor komt, ben ik er voor in," aldus Wood.

Bekijk het hele interview hieronder:


NieuwsFilm

meest populair