Bruut titanengevecht in trailer 'Ape vs. Mecha Ape'

Goed voor een regenachtige zondagmiddag.


Gisteren kwam nog de trailer van The Black Demon langs op FilmTotaal. Deze gaat over een allesverslindende Megalodon, maar vandaag gaat alle aandacht uit naar Ape vs. Mecha Ape.

De titel zegt eigenlijk alles wat je hoort te weten. Het Amerikaanse leger heeft een gigantische soort van King Kong weten te vangen en besluit een robot versie van hem te maken, genaamd Mecha Ape. Bij de eerste test van deze reusachtige machine gaat het echter al behoorlijk fout...

Aap tegen aap
Het leger verliest de controle over hun machine. Mecha Ape maakt korte metten met alles wat hij op zijn pad tegenkomt, dus er is maar een enkele optie: ze moeten de echte aap vrijlaten, in de hoop dat deze Mecha Ape sloopt voordat deze Chicago bereikt.

Bekijk de trailer hieronder.Asylum
Verwacht echter niet te veel van de film. Deze werd gemaakt door regisseur Marc Gottlieb, o.a. bekend van flops als Aquarium of the Dead en Jungle Run. Hij maakte de film voor studio Asylum, die bekend staan om hun B-films, ook wel 'mockbusters' genoemd.

Asylum is toch tamelijk succesvol. Zo maken ze elke film voor minder dan 1 miljoen dollar maar verdienen ze er elke keer weer op. Denk bijvoorbeeld maar aan de Sharknado-franchise en de recente Meth Gator.

NieuwsFilm