Deze 3 films op Netflix zijn absoluut de moeite waard

Deze 3 films op Netflix zijn absoluut de moeite waard

Films om even bij stil te staan.

Er staan opvallend veel dramafilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms erg goed! Hieronder drie prachtige dramafilms die je op de streamingdienst vindt.

Waves

Regie: Trey Edward Shults | Hoofdrollen: Lucas Hedges, Clifton Collins Jr., Alexa Demie | Kijk nu



'Waves' volgt de levens van twee koppels, waaronder dat van een jonge worstelaar genaamd Tyler. Allen ondergaan ze een emotionele rollercoaster tijdens het samen opgroeien en verliefd worden. Geleidelijk aan verschijnen zo ook de eerste barsten in het ogenschijnlijke perfecte leven van Tyler. Onder enorme druk besluit hij een schokkende daad te verrichten, waarvan zijn familieleden de gevolgen moeten dragen.

Really Love

Regie: Angel Kristi Williams | Hoofdrollen: Kofi Siriboe, Yootha Wong-Loi-Sing, Michael Ealy, Uzo Aduba | Kijk nu



Een opkomende zwarte schilder probeert door te breken in de competitieve kunstwereld en om te gaan met een onverwachte romance met een ambitieuze rechtenstudente.

The Fundamentals of Caring

Regie: Rob Burnett | Hoofdrollen: Selena Gomez, Paul Rudd, Jennifer Ehle | Kijk nu



Benjamin Benjamin gaat vanwege de recessie, een tragedie en de scheiding van zijn vrouw op zoek naar werk in de zorg. Hij ontmoet al snel de 19-jaar oude Trev, een jongeman met de spierziekte van Duchenne. Er ontstaat vervolgens een unieke vriendschap tussen het duo die hen op een avontuurlijke reis zendt.

NieuwsFilm

meest populair