Zack Snyder maakt twee versies van 'Rebel Moon'-films

De films krijgen verlengde versies.


Zack Snyder's 'Rebel Moon'-films lijken een zeer ambitieuze onderneming te worden voor Netflix. Naast de twee films lijkt er namelijk ook een spel en een spin-off te komen. Nu blijkt dat er ook al gewerkt wordt aan verlengde versies van de films die 16+ gaan worden.

Als Star Wars
Slashfilm sprak onlangs met re-recording mixer Andy Koyama over de status van de 'Rebel Moon'-films. Koyama had een aantal interessante dingen te zeggen:

"Het is heel spannend. Het is een grote, enorme, ruimte - ze willen waarschijnlijk niet dat ik dit zeg - 'Star Wars'-y, 'rebellen tegen het evil empire' ding over allerlei verschillende werelden. Het is echt leuk."

R-rated
Koyama vertelde verder dat de twee films dus een verlengde versie krijgen met een R-rating (16+):

"Er komen twee films. Ik denk dat we dat van juni tot februari aan het mixen zijn. En er zullen ook uitgebreide R-rated versies zijn van elk van de twee films, dus we gaan vier verschillende functies mixen."

Dit jaar uit
Rebel Moon verschijnt op 22 december op Netflix. De cast bestaat o.a. uit Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service), Charlie Hunnam (The Gentlemen), Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs) en Michiel Huisman (Game of Thrones). Hieronder zie je de eerste beelden van de film.NieuwsFilm