Releasedatum bekend voor bodybuilder-film 'Magazine Dreams' met Jonathan Majors

De acteur maakt de transitie van boxer naar bodybuilder.


Na geprezen te worden als de nieuwe superschurk van het Marvel Cinematic Universe en het huidige succes met Creed III, krijgt het volgende project van acteur Jonathan Majors een releasedatum.

Magazine Dreams van schrijver en regisseur Elijah Bynum mocht al in première gaan tijdens het 2023 Sundance Film Festival in januari, waar de film alom geprezen werd. Nu is ook bekend wanneer de film in de bioscoop te zien zal zijn.

Releasedatum
En het is nog even wachten. Via de socialmediakanalen van Searchlight Pictures kwam het nieuws naar buiten dat de film pas 8 december eind dit jaar verschijnt in de Amerikaanse bioscopen.


Eerste still
Daarbij werd in de post ook een eerste foto vrijgegeven van een opnieuw afgetrainde Jonathan Majors als het hoofdpersonage Killian Maddox. Hieronder een duidelijkere versie van deze eerste officiële still.
Over Magazine Dreams
Magazine Dreams volgt de aspirant bodybuilder Killian Maddox (Majors), die worstelt om menselijke aansluiting te vinden in deze verkenning van beroemdheid en geweld.

Niets weerhoudt hem van zijn fel beschermde droom van het supersterrendom, zelfs niet de artsen die hem waarschuwen voor de permanente schade die hij zichzelf toebrengt met zijn zoektocht.

Buiten Majors zijn er ook rollen weggelegd voor onder andere Haley Bennett, Taylour Paige, Mike O'Hearn, Harrison Page en Harriet Sansom Harris.

Het is nog niet bekend wanneer de film in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen, maar het valt aan te nemen dat Magazine Dreams ergens eind 2023/begin 2024 te zien zal zijn.

NieuwsFilm