'Liegende' Gwyneth Paltrow wordt stevig aan de tand gevoeld tijdens vreemde rechtszaak

'Liegende' Gwyneth Paltrow wordt stevig aan de tand gevoeld tijdens vreemde rechtszaak

Een skiongeluk, maar wie is er nu verantwoordelijk voor?

Johnny Depp en Amber Heard waren meerdere weken live te zien tijdens hun rechstzaak. Nu is de volgende grote Hollywoodster aan de beurt, namelijk niemand minder dan Gwyneth Paltrow.

De met een Oscar bekroonde actrice is namelijk voor het gerecht gesleept, aangezien zij volgens een man genaamd Terry Sanderson verantwoordelijk is voor zijn skiongeluk uit 2016.

Het verhaal
Volgens Sanderson zou de actrice in dit jaar vol tegen hem zijn opgebotst. Het impact was zo hard dar hij er een hersenletsel aan overhield en meerdere gebroken ribben opliep. Paltrow kwam echter met een heel ander verhaal.

Zo zei de Marvel-actrice: "Ik was rustig aan het skiën, toen er in een keer twee ski's tussen die van mij in kwamen te staan, waardoor mijn benen uit elkaar werden gedrukt. Ik voelde iemand tegen me aanduwen en hoorde een gek gekreun".

Waarheid(?)
Paltrow dacht dat het misschien om een grap ging, aangezien het ook niet ging om een harde klap. Wel viel zij samen met de man achter haar, dus Sanderson, op de grond, waardoor zij haar knie verdraaide.

Ook zegt de actrice dat ze bij Sanderson bleef totdat iemand anders tegen haar zei dat ze mocht vertrekken. Zo vervolgt ze: "Ik heb het ongeval niet veroorzaakt, dus ik kan geen schuld hebben aan wat er daarna met hem is gebeurd".

Liegen
Het is nog steeds niet duidelijk wie nu de waarheid spreekt, maar de advocate van Sanderson, Kristen VanOrman, weet het wel. Zij voelt Paltrow stevig bij de tand en zegt dat de actrice al meerdere keren tijdens deze rechtszaak heeft gelogen, iets wat het team van Paltrow weer in het verkeerde keelgat schoot.

Ook de actrice kon haar oren niet geloven toen ze dit kreeg te horen. Zo valt haar mond wagenwijd open voordat ze nee schudt met haar hoofd. Bekijk hieronder een van de vele clips.



NieuwsFilm

meest populair