Disney hoopt 'The Little Mermaid' op deze manier menselijker te maken

Disney hoopt 'The Little Mermaid' op deze manier menselijker te maken

Het nummer zou een zinvolle toevoeging aan de film zijn.

Met nog maar twee maanden te gaan tot de release van de nieuwe Disney live-actionfilm The Little Mermaid, worden fans op steeds meer details over de film getrakteerd. Zo ook over de toevoeging van een nieuw lied aan de musicalfilm.

Naast natuurlijk de klassiekers zoals "Part of Your World" en "Under the Sea" zullen maar liefst vier nieuwe liedjes te horen zijn in de live-actionremake. Eén daarvan schijnt een belangrijke toevoeging aan het verhaal te bieden.

''For the First Time''
Eén van de vier nieuwe nummers in de film getiteld "For The First Time" zal gezongen worden in de scène waarin Ariël haar eerste stappen op land zet. Ariël probeert in deze scène haar nieuwe benen uit en leert het leven op land voor het eerst kennen.

Een klassieker aanpassen?
Hoewel fans van de originele animatiefilm misschien huiverig zijn als het aankomt op de nieuwe liedjes, schijnt de toevoeging van ''For the First Time'' de scène op positieve wijze te versterken. Waar Ariëls aankomst op land in het origineel voornamelijk draait om haar verlangen naar prins Eric, draait het nieuwe lied om Ariëls droom om mens te worden.

Ariëls keuze om haar zeemeerminnenstaart in te ruilen voor een paar benen zou hierdoor niet enkel komen door haar liefde voor de prins, maar juist door haar eigen droom: mens worden. Het personage zou hierdoor meer diepgang krijgen.

The Little Mermaid is vanaf 24 mei te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair