Jarige Yolanthe Cabau trekt fantastisch jurkje aan op Insta-foto's

Jarige Yolanthe Cabau trekt fantastisch jurkje aan op Insta-foto's

Op haar verjaardag steelt ze natuurlijk ook de show.

De geliefde BN'er Yolanthe Cabau heeft meer dan genoeg te doen. Wanneer ze eens even niet werkt deelt ze wel vaker foto's en filmpjes op sociale media. Nu is het weer raak.

De 37-jarige Cabau heeft het maar druk. Ze is voornamelijk actief als actrice en in diverse Nederlandse films te zien, maar af en toe scoort ze ook rollen in Amerikaanse producties.

Werk
Enige tijd geleden was de schoonheid nog in Egypte voor de opnames van de Amerikaanse thriller Egyptian Affair. Recentelijk tekende ze ook nog voor een rol in Vacation Nightmare.

Zo nu en dan moet ze dus echter ook wel wat stoom kunnen afblazen en dat lijkt ze zeker wel gedaan te hebben. De Nederlandse schoonheid was enkele dagen geleden jarig en vierde haar 38ste verjaardag met haar familie en vrienden. Hiervan zette ze enkele beelden online.

Feestje
Niet alleen lijkt het erop dat ze het erg goed naar de zin had, Cabau zag er ook werkelijk prachtig uit. Zo had ze een elegante zwarte jurk aan, maar deze laat ook maar tamelijk weinig aan de verbeelding over.

Interesse in de kiekjes van de mooie Yolante Cabau? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair