Waarom Ryan Gosling heel snel werd ontslagen bij 'The Lovely Bones'

Waarom Ryan Gosling heel snel werd ontslagen bij 'The Lovely Bones'

30 kilo extra en dan mag je alsnog vertrekken...

Ryan Gosling is al jarenlang een grote naam in Hollywood. Menig topregisseur wil dan ook maar wat graag samenwerken met de geliefde acteur, maar wist je echter ook dat hij ontslagen werd uit een film?

Het gaat hier om The Lovely Bones. Gosling had getekend voor een van de hoofdrollen en zou in de huid kruipen van Jack Salmon, Susie's vader. De film is gebaseerd op een boek, maar een echt leuk verhaal is het niet.

Verhaal
Het gaat namelijk om de 14-jarige Susie, die werd verkracht en vermoord. Vanuit het hiernamaals ziet het meisje nog hoe haar familie met haar dood omgaat. Ook volgt ze haar moordenaar, die probeert zijn sporen zo goed mogelijk uit te wissen en op zoek is naar nieuwe slachtoffers.

Susie wordt gespeeld door Saoirse Ronan, terwijl de rol van Jack uiteindelijk naar Mark Wahlberg ging. Maar waarom werd het dan niet Gosling?


Minder leuk
Gosling was maar liefst bijna 30 kilo bijgekomen voor de rol, aangezien hij dacht dat dit goed bij zijn personage zou passen. De studio was het daar echter niet echt mee eens en besloot hem zelfs te vervangen.

Zo zei Gosling al eerder: "Ik kwam op de set aan maar ik had het fout. Vervolgens was ik niet alleen dik maar ook werkeloos". Ook was hij tot die tijd bijna alleen maar te zien in 'romcoms', maar daar kwam in 2011 een einde aan, toen hij hoge ogen wist te gooien in de ijzersterke Drive. Uiteindelijk kwam het dus toch nog goed.



NieuwsFilm

meest populair