3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.


Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Top Gun: Maverick (2022)
Regie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Hoewel hij succesvol is in de lucht, is hij dat niet op de grond. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, besluit Maverick dat het hoogtijd is om daar verandering in te brengen. Ondertussen begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.Mijn beste vriendin Anne Frank (2021)
Regie: Ben Sombogaart | Cast: Josephine Arendsen, Aiko Beemsterboer, Roeland Fernhout, e.a. | Te zien op: Netflix
Hannah Goslar is de beste vriendin van Anne Frank. Ze zijn boezemvriendinnen als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt en verliezen elkaar uit het oog wanneer Anna met haar familie onderduikt. Jaren later komen de twee elkaar weer tegen in concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen.Mortal Kombat (2021)
Regie: Simon McQuoid | Cast: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, e.a. | Te zien op: HBO Max
De tovenaar Shang Tsung hoeft nog maar een vechttoernooi te winnen om de aarde over te kunnen nemen. Cole Young, een uitgerangeerde MMA-vechter, komt erachter dat hij de uitverkorene is om het samen met de grootste kampioenen van de aarde op te nemen tegen de vijanden van Outworld om de wereld te redden. Zo raakt hij betrokken bij een decennialange bovennatuurlijke oorlog tussen vijandige ninja-clans.NieuwsFilm