Angelina Jolie vanouds onweerstaanbaar bij date met bekende miljardair

Angelina Jolie vanouds onweerstaanbaar bij date met bekende miljardair

Het is niet duidelijk of het gaat om een zakelijke bespreking

Na de pijnlijke echtscheiding van Brad Pritt is Angelina Jolie al een tijdje alleenstaande moeder. Ze wordt nog maar zelden in het openbaar met mannen gespot.

Een romance zat er tot nu niet in. Bronnen om haar heen meldden, dat zij het veel te druk had met haar zes kinderen en haar werk. Ook vertelde goede vriendin en collega Salma Hayek al eerder dat Angelina het niet zag zitten om te daten. Al haar relaties in de filmindustrie liepen uit op niets.

Gespot met een miljardair
Nu werd de 47-jarige ster gespot met een miljardair. Ze had een lunch date met niemand minder dan David Mayer de Rothschild. De 44-jarige Britse milieuactivist en Angelina Jolie trokken ontspannen samen op. Volgens People in het artikel hier, is niet duidelijk of het gaat om een zakelijke bespreking.

Maar waar Angelina de laatste jaren teruggetrokken en ernstig in de media lijkt, is het fijn haar vanouds knap en vrolijk te zien. De zwarte jurk met hakken staan haar goed, terwijl haar lunchpartner er casual bijloopt. De ster was een tijdje terug te bewonderen in Eternals. Zelf werkt zij ook als regisseur en scriptschrijver aan nieuwe filmprojecten.

Hieronder staat een YouTube-video van Nicki Swift over de relaties van Angelina Jolie



NieuwsFilm

meest populair