De favoriete eigen film van Kiefer Sutherland (24) is best wel verrassend

De favoriete eigen film van Kiefer Sutherland (24) is best wel verrassend

Ken jij 'The Lost Boys' al?

Kiefer Sutherland heeft in heel wat films en series gespeeld. Tijdens een recent interview werd de acteur gevraagd welk project hij het meest van heeft genoten maar zijn antwoord is toch wel best wel merkwaardig te noemen.

Je zou denken dat de acteur misschien wel zijn serie 24 zou noemen. Ook was hij te zien in de nodige geliefde films, zoals o.a. Melancholia en Phone Booth. Zijn grote favoriet? The Lost Boys.

Verhaal
Deze film, van regisseur Joel Schumacher, volgt een klein gezin, moeder Wiest en haar zonen, Patric en Haim. Zij verhuizen naar een badplaatsje waar regelmatig kinderen verdwijnen. Haim probeert zijn broer te helpen wanneer die in gevaar komt. Hij wordt hierbij geholpen door de rambo's van de plaatselijke stripwinkel.

Bekijk hieronder de trailer van de film, die toch tamelijk goed scoort op grote filmwebsites (een 7,2 op IMDb en een 76% op Rotten Tomatoes).



Favoriet
Tijdens een recent interview met The Hollywood Reporter liet Sutherland zich over de film uit: "Het was nog vroeg in mijn carrière. Ik had niet zo'n succes verwacht. Ik had niet gedacht dat 'Lost Boys' zo geliefd zou zijn".

"Maar wat ik nog het mooiste vond is dat er jonge mensen op me afkwamen en zeiden: "Ik heb deze film gezien met mijn ouders en grootouders, mag ik alsjeblieft je handtekening?" Voor een of andere reden spreekt deze film vele generaties aan en dat al voor vele jaren".

Trots
Zo vervolgt hij: "Ik ben daar echt wel trots op. Ik had nooit gedacht dat de film zo'n impact zou hebben maar tot de dag van vandaag is dat nog steeds het geval. Ik denk wel vaker terug en zeg dan tegen mezelf: "Wat een geluk heb ik, dat ik gekozen werd". Ik ben blij dat Joel voor mij is gegaan!"

NieuwsFilm

meest populair