Laatste kans op Netflix: deze actiefilms worden over een paar dagen verwijderd

Dwayne 'The Rock' Johnson moet afscheiden nemen van de streamingigant.


Dwayne 'the Rock' Johnson is een van de grootste namen in Hollywood. De spierbundel maakt zowat elk jaar op z'n minst wel een blockbuster, maar Netflix gaat nu afscheid nemen van twee projecten van de geliefde acteur.

Mocht je een fan zijn van de acteur of gewoon kunnen genieten van al zijn actiefilms, dan mag je de twee onderstaande blockbusters niet missen. Het gaat hier om Jumanji: The Next Level en Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Jumanji
The Next Level is de tweede Jumanji-film met Johnson. Als zijn groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht.

Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. Bekijk de trailer hieronder.Fast & Furious
In Fast & Furious-spin-off moeten de diplomatieke beveiligingsagent Luke Hobbs en de losbandige Deckard Shaw samenwerken.

Ondanks het feit dat er nog altijd een gespannen sfeer heerst tussen beide, brengt het lot ze weer samen en moeten ze tegen hun zin in een gevaarlijke missie gezamenlijk uitvoeren. Het tweetal moet het namelijk opnemen tegen een ongeslagen opponent die de naam Brixton draagt.Snel
Interesse? Wacht dan niet te lang! The Next Level is beschikbaar tot 28 maart en Hobbs & Shaw maar een dagje extra. Weet je dus niet wat je de komende avonden gaat doen, dan kan je gaan voor een mini Netflix & Johson 'marathon'.

NieuwsFilm