Opvallende foto van Lady Gaga's personage in 'Joker 2'

Opvallende foto van Lady Gaga's personage in 'Joker 2'

De relatie tussen de hoofdpersonages lijkt te worden bevestigt

De opnames van Joker: Folie á Deux zijn momenteel in volle gang in New York City. De afgelopen weken kregen we al een eerste indruk van Lady Gaga als Harley Quinn en zagen we Joaquin Phoenix verkleed door de straten rennen. Een nieuwe foto bevestigt de liefdesrelatie tussen de twee personages.

Joker was een van de meest winstgevende films van de afgelopen jaren, gezien de film meer dan $1 miljard dollar wist op te halen met een relatief klein budget van $70 miljoen dollar.

Er was altijd veel geheimzinnigheid rondom Joker: Folie á Deux. Nu de opnames plaatsvinden in het openbaar ontkomt de productie niet aan het feit dat eetfoto's en details naar buiten sijpelen.

Verliefd
In een nieuwe setfoto lijkt de relatie tussen Joker en Harley Quinn te worden bevestigt. Op de foto staat een krant dat als rekwisiet dient, waarbij de twee schurken uitvergroot op de voorpagina staan.

Bekijk hier de foto

Cast
Dat Joker: Folie á Deux zich concentreert op de relatie tussen Joker en Harley Quinn is duidelijk, verder blijft de verhaallijn vooralsnog een groot mysterie.

Naast Joaquin Phoenix en Lady Gaga zijn er in het langverwachte vervolg ook rollen weggelegd voor Brendan Gleeson (Banshees of Inisherin) en Catherine Keener (Being John Malkovich).

Joker: Folie á Deux is vanaf 3 oktober 2024 te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair