Deze intense vechtfilm met Amber Heard komt snel naar Netflix

Deze intense vechtfilm met Amber Heard komt snel naar Netflix

'Never Back Down' kijk je in april op de streamingdienst.

Netflix pakt binnenkort uit met een interessante nieuwe film: Never Back Down (2008). In deze actiefilm vol vuistgevechten belandt een opstandige tiener bij een illegale vechtclub.

Never Back Down - met rollen voor onder meer Sean Faris (Pretty Little Liars) en Amber Heard (Aquaman) - is misschien niet de beste vechtprent ooit, maar desalniettemin vermakelijk.

Kijktip
Liefhebbers van dit genre mogen Never Back Down eigenlijk niet missen wanneer deze op Netflix verschijnt. Dat is het geval op 24 april.


Never Back Down (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Wadlow | Cast: Sean Faris, Amber Heard, Cam Gigandet, e.a.
Jake is een behoorlijk vervelende puber met een kort lontje. Wanneer zijn familie verhuist naar een andere stad, belandt hij al snel in de problemen op zijn nieuwe middelbare school. Op een feestje hoort hij over een geheime vechtclub. Hij wordt meegetrokken in een gevecht en verliest deze. Jake gaat in de leer bij een trainer en keert sterker dan ooit terug voor een nieuwe ronde.



Interesse in deze film? Je kunt eventueel hier regelen dat je een melding ontvangt op de dag dat Never Back Down op Netflix verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair