Halle Bailey kiest opnieuw bijzonder opvallend jurkje uit om op de foto te gaan

Halle Bailey kiest opnieuw bijzonder opvallend jurkje uit om op de foto te gaan

Ze deelt enkele foto's van haar feestje.

Als je een beetje het filmnieuws volgt dan weet je vast en zeker wel dat Halle Bailey de nieuwe kleine zeemeermin Ariel gaat spelen. Ze deelt wel vaker kiekjes en filmpjes op sociale media over de film en nu is het weer raak.

Disney brengt de laatste jaren de nodige live-action remakes uit van hun klassieke animatiefilms. Denk bijvoorbeeld maar aan Beauty and the Beast, The Lion King en Aladdin. Nu is dus The Little Mermaid aan de beurt. Heel erg lang hoeven we hier niet meer op te wachten.

Team
De blockbuster komt namelijk later dit jaar uit, eind mei om precies te zijn. De nodige bekende acteurs zullen in de nieuwe film van het 'Huis van de Muis' te zien, zoals o.a. Javier Bardem als King Triton en Melissa McCarthy als Ursula. Bailey is echter de grote ster van het verhaal.

Zij speelt namelijk de geliefde Disney-prinses Ariel en eerlijk is eerlijk, ze ziet er prachtig uit. Dat weet ze zelf ook wel, want ze deelt maar wat graag foto's op haar Instagram-pagina. Ze heeft dan ook meer dan 4 miljoen fans, die helemaal weg zijn van haar nieuwste kiekjes.

Weer
Bailey komt wel vaker met spannende kiekjes waarin ze tamelijk schaars gekleed is en dat is nu weer eens het geval. De 23-jarige schoonheid vierde gisteren haar verjaardag en ook haar volgers trakteerde ze op meerdere foto's van haar roze verjaardagsjurk. Deze laat maar weinig aan de verbeelding over.

Interesse in de plaatjes van de sensuele Halle Bailey? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair