Courteney Cox heeft opvallende tatoeage op haar arm gezet

Courteney Cox heeft opvallende tatoeage op haar arm gezet

Bijzonder zo, met elk gezinslid een tatoeage halen

Laura Dern, de actrice die wereldberoemd werd met Jurassic Park, heeft de leukste vriendinnen. Dat is niet vreemd, want Laura is zelf ook de liefste collega die mensen zich kunnen wensen.

Zo wordt zij regelmatig met Reese Witherspoon uit de Netflix-film Your Place or Mine gespot. En viert zij kerst met Courteney Cox uit de film Scream VI. Die jaarlijkse kerstviering met beide gezinnen is al 16 jaar een feit. Bijna net zo lang als dat hun kinderen bestaan.

Samen groot worden
Superleuk dus dat de kinderen elkaar meemaken van kleins af aan. Dat zijn herinneringen maken. Om die verbintenis kracht bij te zetten, besloten de 'besties' met hun kinderen een passende tattoo te laten zetten in een tattooshop.

Ze kozen voor een papieren vliegtuigje met de passende tekst 'go long', want zo'n lange vriendschap is motiverend. Laura en haar 21-jarige zoon, Ellery, en 18-jarige dochter, Jaya, kozen voor een tattoo op de arm - net als Courteney. Haar 18-jarige dochter, Coco, koos voor een tatoeage op een schouderblad.

Bijzonder moment
De foto's van het moment staan hieronder op Courteneys Instagram. Bijzonder zo, met z'n vijven. Ze worden luid toegejuicht door Reese.



NieuwsFilm

meest populair