Rechterhand van Marvel-schurk Wilson Fisk gevonden voor 'Daredevil: Born Again'

Rechterhand van Marvel-schurk Wilson Fisk gevonden voor 'Daredevil: Born Again'

'Carnival Row'-acteur Arty Froushan heeft een belangrijke rol te pakken in de aankomende Marvel-serie.

Arty Froushan heeft een rol te pakken in de Marvel-serie Daredevil: Born Again, die op dit moment wordt opgenomen. Hij gaat vermoedelijk de rechterhand spelen van Vincent D'Onofrio's schurk Wilson Fisk. Dat meldt Deadline.

Het is een van de meest belovende titels die Marvel voor de komende jaren heeft aangekondigd: Daredevil: Born Again.

Deze serie, waarvan het eerste seizoen maar liefst uit achttien afleveringen zal bestaan, zal exclusief op streamingdienst Disney+ verschijnen.

Netflix
Het titelpersonage zal wederom worden vertolkt door de Britse acteur Charlie Cox. Hij was ook te zien in de drie seizoenen van de Netflix-serie over deze burgerwacht.

Die seizoenen werden door een andere tak van Marvel geproduceerd en zijn inmiddels naar Disney+ zijn verhuisd.

Geen vierde seizoen
Toch zal Born Again volgens alle betrokkenen geen 'vierde seizoen' worden, maar een opzichzelfstaand nieuw hoofdstuk in het verhaal van de populaire held.

Born Again is daarmee niet alleen een verwijzing naar een bekende verhaallijn in de stripboeken, maar ook een knipoog naar de plannen van Marvel.

Nieuwe naam
Deadline meldt nu dat er een nieuwe naam zich aan de cast heeft toegevoegd. Arty Froushan, bekend van onder meer de Prime Video-serie Carnival Row, heeft een rol te pakken.

Hij speelt volgens de bronnen van deze betrouwbare filmvaksite de rechterhand van crimineel Wilson Fisk, eveneens een terugkerend gezicht.

Fisk zou in de serie volgens geruchten een campagne lanceren om burgemeester van New York City te worden.

NieuwsFilm

meest populair