'Kingdom of the Planet of the Apes' gaat je omver blazen zegt Andy Serkis

'Kingdom of the Planet of the Apes' gaat je omver blazen zegt Andy Serkis

Het nieuwe deel gaat een hele andere richting op.

Acteur Andy Serkis die in alle drie de Planet of the Apes films de hoofdrol had, zal niet meer te zien zijn in het nieuwe deel. Toch kon hij wel wat vertellen over wat de fans kunnen verwachten van Kingdom of the Planet of the Apes.

Aan het eind van War for the Planet of the Apes overleed Caesar, het personage van Serkis. Het leek er dus op dat de focus nu ergens anders heen moest. Toch weten we inmiddels dat Caesar nog wel een onderdeel uit gaat maken van de reeks. Hoe, dat weten nog niet. Serkis gaf bij cinemablend aan wat we al wel kunnen verwachten.

"Wes Ball (regisseur) gaat het enorm goed doen. Van wat ik heb gezien en gehoord ziet het er geweldig uit. Ik denk dat de mensen echt verbaasd zullen zijn als ze zien waar ze het verhaal laten landen en door gaan met de volgende iteratie."

Het verhaal van Kingdom
The Hollywood Reporter gaf wat details over het verhaal:"Veel gemeenschappen van de apen zijn gegroeid nadat Caesar zijn volk naar de oase bracht. Nu leven de mensen een wild bestaan. Sommige groepen hebben nog nooit van Caesar gehoord terwijl andere juist zijn kennis gebruiken om door te groeien."

"Dan komt er een aap die andere groepen apen tot zijn slaven maakt om toegang te krijgen tot menselijke technologie. Tegelijkertijd is er een andere aap, die toezag hoe zijn gemeenschap werd meegenomen, die op zoek is naar vrijheid. Daar blijkt hij een vrouw voor nodig te hebben die zelf nog hele andere plannen heeft."

Kingdom of the planet of the Apes zal waarschijnlijk vanaf 24 mei 2024 te zien zijn in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair