Hoe zit het eigenlijk met Zack Snyders 'Army of the Dead 2'?

Hoe zit het eigenlijk met Zack Snyders 'Army of the Dead 2'?

Het kan zo te horen nog wel even duren voordat Snyder terugkeert naar de zombiewereld.

Na de succesvolle lancering van Army of the Dead op Netflix in april 2021, werd er officieel begonnen met de ontwikkeling van een vervolg op Zack Snyders zombiefilm.

Planeet vol zombies
Los van de prequel-spin-offfilm Army of Thieves, die kort na Army werd uitgebracht en door een andere regisseur werd gemaakt, zou de nieuwe film Planet of the Dead als titel krijgen.

Natuurlijk had Snyder eerst nog een andere klus te klaren - zijn tweedelige Rebel Moon-project, waarmee de 300- en Man of Steel-regisseur in feite zijn versie van Star Wars maakt.

Sci-fi before horror
Onlangs sprak Snyder met The Nerd Queens over de stand van zaken rondom Planet of the Dead, waarbij hij zegt dat zijn Army-franchise "nog steeds springlevend" is, maar de voortgang van de sequel afhankelijk zal zijn van hoe ze verder zullen gaan met zijn nieuwe franchise. Aldus Snyder:

"Wat de 'Army'-universum betreft: die leeft het nog steeds in mijn hoofd. Ik weet precies wat ik zou doen. Het hangt echt af van hoe we verder gaan met

Het is een zeer grote en verbonden wereld. En we hebben ons best gedaan om het allemaal zinvol te maken. Err is magie en waanzin en alle dingen die in het universum zitten, en hoe ze allemaal samenkomen is geen kleine klus."



NieuwsFilm

meest populair