Quentin Tarantino krijgt veeg uit pan van 'John Wick'-acteur

Quentin Tarantino krijgt veeg uit pan van 'John Wick'-acteur

Donnie Yen haalt even naar de 'Once Upon a Time in Hollywood'-regisseur uit.

Quentin Tarantino heeft al heel wat pareltjes gemaakt. Ook zijn laatste film, Once Upon a Time in Hollywood, werd sterk onthaald. Toch was niet iedereen een fan van een bepaald personage in de film.

Het gaat hier om de Bruce Lee die we zien in de film. Op een gegeven moment neemt Brad Pitt's personage, de stuntman Cliff Booth, het op tegen Bruce Lee (vertolkt door Mike Moh).

Kritiek
Lee is echter behoorlijk arrogant. Ondanks het feit dat de meeste kijkers deze scène wel leuk vonden, was er ook kritiek. Ook Shannon Lee, de dochter van de legendarische Bruce, was er allesbehalve een fan van.

Zo zei zij al eerder: "Door deze film denken sommige mensen dat mijn vader een eikel was. Hij was niet arrogant, maar werkte juist heel hard voor de authentieke weergave van Aziatische mannen in Hollywood. Er is echter geen enkele waardering van Tarantino richting mijn vader''.

Meer
Nu haalt ook Donnie Yen uit naar Tarantino. Yen is op dit moment te zien in John Wick 4, waarin hij een van de hoofdrollen vertolkt. Hij geeft nu dan ook de nodige interviews op zijn blockbuster te promoten maar kon het niet laten om even 'uit te halen' naar de wereldberoemde regisseur.

Zo zegt Yen: "Iedereen heeft zijn eigen mening. Quentin Tarantino is een zeer bekende filmmaker en hij verdient die status ook. Ik heb echter ook het recht op mijn eigen mening. Ik vind het duidelijk dat hij Bruce voor gek uitmaakte. De versie die wij zien is behoorlijk 'cartoonachtig'."

Bekijk de scène in kwestie nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair