'Avengers 5'-hoofdrolspeler Jonathan Majors verder onder vuur: Marvel diep in de problemen?

Zal de acteur nu al moeten opstappen?


DC had hun handen vol met acteur Ezra Miller. De jonge acteur kwam de laatste paar maanden behoorlijk vaak negatief in het nieuws. Nu blijkt dat Marvel een soortgelijk probleem heeft met niemand minder dan Jonathan Majors.

Majors is de laatste paar jaar een grote naam aan het worden in Hollywood. Zo speelt hij bijvoorbeeld een belangrijke rol in Creed III, maar daar blijft het niet bij. Hij moet dé grote nieuwe Marvel-schurk worden en het stokje overnemen van Thanos.

Problemen
Ondanks het feit dat zijn schurk, Kang, werd geïntroduceerd in de laatste Ant-Man-film, en normaal gesproken dus nog veel meer te doen zal krijgen, zal Marvel hier wel wat langer over gaan nadenken.

De Amerikaanse acteur zou namelijk zijn vriendin mishandeld hebben. Zo zou hij haar een klap hebben verkocht en bij de nek hebben vastgegrepen toen zij hem betrapte terwijl hij berichtjes naar een andere dame aan het sturen was.

Waar of niet?
Een woordvoerder van de acteur zegt dat dit verhaal niet klopt, maar nu duiken er meer verhalen op over Majors en dat hij wel vaker over de rooie kan gaan. Zo postte regisseur A.B. Allen afgelopen februari nog het volgende bericht.

"Er is een acteur, die op dit moment nu door aan het breken is en behoorlijk geliefd is, maar hij is vreselijk, gewelddadig en gemeen, zowel op het werk als in zijn privéleven". Allen noemde toen geen naam, maar nu is het bevestigd dat ook dit om Majors ging.

Meer
Nu wordt Allen dus gevraagd naar meer details, maar dit wil hij op dit moment niet meer loslaten. De reden hiervoor? Allen vreest dat "andere mensen die Majors gekrenkt heeft hierdoor gekwetst zullen worden".

Het lijkt er dus op dat Majors misschien wel meerdere mensen heeft mishandeld. Andere mensen lieten zich al eerder op soortgelijke manier uit over de acteur. Meer daarover lees je hier. Het zou dus goed kunnen dat dit verhaal een staartje krijgt...

NieuwsFilm