Ezra Miller dreigt 26 jaar de cel in te gaan: 'The Flash' in gevaar?

Ezra Miller dreigt 26 jaar de cel in te gaan: 'The Flash' in gevaar?

De acteur is dit jaar beschuldigd van meerdere serieuze vergrijpen.

Ezra Miller ontkent dat hen drank heeft gestolen uit de woning van hun buren. De acteur moest maandag in de rechtbank verschijnen voor dit vermeende incident.

Het vergrijp zou in mei dit jaar hebben plaatsgevonden. Miller zou hebben ingebroken in het huis van de slachtoffers en daar enkele flessen drank hebben buitgemaakt. De politie besloot hen op basis van bewakingsbeelden en getuigenverklaringen te vervolgen.

Miller, die non-binair is en genderneutrale voornaamwoorden gebruikt, wordt verdacht van woninginbraak en diefstal. Mocht hen voor beide aanklachten worden veroordeeld, dan hangt hen een gevangenisstraf tot 26 jaar en een boete van ruim 2.000 dollar boven het hoofd.

De 30-jarige Miller, die virtueel met zijn advocaat deelnam aan de zitting, ontkent hier dus schuldig aan te zijn. Wel ging hen akkoord met een aantal voorwaarden. Zo mag hen niet meer in de buurt van het desbetreffende huis komen en contact zoeken met de eigenaar.

Reeks wangedragingen
De acteur is dit jaar meerdere keren negatief in het nieuws geweest en heeft een reeks serieuze aantijgingen aan hun broek hangen. Zo is hen twee keer gearresteerd in Hawaï voor wanordelijk gedrag en intimidatie in een karaokebar. Ook is Miller beschuldigd van het onttrekken van een minderjarige aan het ouderlijk gezag.

Dit gedrag heeft het ertoe geleid dat zelfs de toekomst van hun superheldenfilm The Flash, die volgend jaar in de bioscopen moet verschijnen, op het spel kwam te staan. In augustus beloofde Miller echter beterschap. Hen heeft beloofd in therapie te zullen gaan.

NieuwsFilm

meest populair