Krijgen we na 26 jaar eindelijk antwoord op groot mysterie in 'Event Horizon'?

De tv-serie zou de film meer betekenis kunnen geven.


Al jaren kijken fans uit de verlengde versie van de scifi-film Event Horizon van regisseur Paul W. S. Anderson (Resident Evil, Monster Hunter). Die gaat er echter niet komen, omdat alweer even bekend is dat de niet gebruikte opnames vernietigd zijn. Er komt echter wel een tv-serie.

Prime Video kondigde even geleden aan dat er een heuse Event Horizon-serie gaat komen. En die serie zou zomaar eens antwoorden kunnen gaan geven op zaken die niet helemaal duidelijk werden in de film.

Event Horizon
Voor wie de film heeft gezien weet dat er een mysterieuze entiteit leeft in het ruimteschip Event Horizon. Die entiteit vermoordde de bemanning en zorgt er ook voor dat het reddingsteam voor bloederige uitdagingen komt te staan.

De grote vraag is nu hoe de tv-serie van Prime Video met die mysterieuze entiteit om zal gaan? Wordt deze wel of niet onthuld, of bouwt de serie juist door op dit mysterieuze gegeven.

Captain Miller
Daarnaast zou de serie ook meer inzicht kunnen geven in Captain Miller, het personage van acteur Laurence Fishburne. Wat was zijn definitieve lot? En keert hij misschien zelfs terug in de serie?

En wat krijgen we te zien van de 'hell dimension' en de 'gravity core'? Het is in ieder geval duidelijk dat de Event Horizon-serie heel wat handvatten krijgt om op voort te borduren.


Wil je de film nog een keer zien? Dan vind je deze nog altijd op Prime Video. Hoe kan het ook anders.

NieuwsFilm