Zwaargewonde Marvel-acteur krabbelt op maar het gaat niet van harte

Zwaargewonde Marvel-acteur krabbelt op maar het gaat niet van harte

In een nieuwe video op Twitter is te zien hoe de acteur er tegenwoordig aan toe is.

Met kleine stapjes gaat het steeds beter met Hawkeye-acteur Jeremy Renner. Begin 2023 was hij betrokken bij een afschuwelijk ongeluk, waardoor hij voor lange tijd in het ziekenhuis belandde. Nu is er eindelijk weer goed nieuws te delen over de acteur.

Enkele maanden na het ongeval werkt Renner er hard aan om weer zo snel mogelijk op te knappen. Hij houdt daarbij zijn fans op de hoogte via sociale media, waarop hij onlangs een mooie video plaatste.

In de video is de Marvel-acteur te zien, die eindelijk weer stappen kan maken op een loopband. Het zal waarschijnlijk weer even duren voordat Renner weer de oude is, maar zijn voortgang is zeker bewonderenswaardig te noemen.

Bekijk hieronder de Tweet.


Wat is er exact gebeurd met Jeremy Renner?
Op 1 januari maakte Renner een pad sneeuwvrij met een sneeuwploeg. Toen hij uitstapte om iemand te helpen die gestrand was in de sneeuw verliet hij echter de sneeuwploeg zonder de parkeerrem te gebruiken. De ploeg gleed hierdoor weg, recht op Renners neefje af.

Renner kon nog net op tijd zijn neefje wegduwen, maar zijn been werd daarbij onder de machine getrokken. Volgens de verklaring van zijn familie op 2 januari heeft Renner bij het ongeluk borsttrauma en orthopedische verwondingen opgelopen.

Ondanks het ongeluk gaat de mediamachine door. De nieuwe realityserie van Jeremy Renner, genaamd Rennervations, zal op 12 april komen bij Disney+.



NieuwsFilm

meest populair