Victoria Koblenko bekritiseerd om decolleté en duikt opnieuw het water in

Dan maar in een vuilniszak.

Door redactie
Op Instagram komen wel vaker kiekjes voorbij van bekende actrices en modellen. Ook de BN'ers kunnen er wat van. Zo zien we ook wel regelmatig foto's van Katja Schuurman, Yolanthe Cabau en Chantal Janzen, om er maar een paar op te noemen. Nu is Victoria Koblenko weer aan de beurt.

De 42-jarige actrice post maar wat graag opvallende foto's van zichzelf op sociale media en nu is het weer raak. Enkele dagen geleden deelde de van Oekraïense afkomstige schoonheid een filmpje waarin ze ijskoud water induikt. Super knap natuurlijk, maar er was ook wat kritiek.

Outfit
Koblenko deelde namelijk een filmpje waarin ze een bikini met een behoorlijke uitsnijding aanheeft. Ondanks het feit dat deze haar goed staat, vinden sommige mensen dit 'onnodig'. Daarom gaat ze nu voor een hele andere maar ook zeer opvallende outfit.

Zo schrijft ze in het onderstaande videootje: "Sommige mensen zullen blijven zaniken dat de 'boodschap niet overkomt' in een bikini met decolleté. Misschien komt de boodschap voor die mensen in een vuilniszak wel over".

Bekijk het filmpje hieronder.Acteren
Ze is dan wel actief op sociale media, dat betekent niet dat Koblenko verder niks te doen heeft. Zo rondde ze enige tijd geleden al de korte film Serratus af, maar deze moet nog uitkomen. Ook zal ze een van de hoofdrollen spelen in Righetto.

NieuwsFilm