Wat doet Arnold Schwarzenegger eigenlijk met zijn geld?

Een ongelooflijk groot vermogen vraagt om grote uitgaven


Arnold Schwarzenegger heeft een ongelooflijk groot vermogen opgebouwd in zijn leven. De beste man heeft 450 miljoen Amerikaanse dollars bijelkaar gespaard. Vooral de Terminator-films en Twins leverden hem miljoenen op. Maar wat doet deze ster eigenlijk met zijn geld?

De nu 76-jarige miljonair verdiende zijn eerste miljoen al op zijn 25ste. Dit deed hij door zijn gewonnen geldprijzen uit zijn bodybuilding-dagen te investeren in gebouwen. Dat is hij blijven doen met zijn inkomen uit de filmindustrie. Daarnaast wordt hij dik betaald voor reclamecampagnes, videogames en zijn Arnold Sports Festival.

Enorm landhuis
Hij woont in een enorm landhuis in Los Angeles. Het huis is luxueus ingericht met een fitnessruimte. Het stuk grond bevat een tennisbaan en een zwembad. Zijn pony, ezel en hond maken gebruik van het grasveld, de tennisbaan en het huis.

Alsof dat niet al uitbundig is, heeft Arnold een wagenpark met een Mercedes, een Dodge en een Bentley. Ook heeft hij een Hummer en een legertank. Daarnaast is hij dol op zijn dure horloge-verzameling en verplaatst hij zich per privé-vliegtuig en privé-jacht.

Goede doelen
Arnold geeft gul terug. Zo vindt hij het heerlijk om familieleden te verrassen met zelfverzonnen cadeaus. Ook stopt hij miljoenen in allerlei goede doelen. Hij zette zelf speciale programma's op voor kinderen en sporters. In onderstaand YouTube-video van All About staat meer.NieuwsFilm