Hoe 'uitslover' Kevin Bacon en zijn vrouw het wel samen uithouden in Hollywood

Misschien ligt het wel aan alle begrip voor elkaar.


Kevin Bacon en Kyra Sedgwick leerden elkaar kennen op de filmset van Lemon Sky in 1987. Hij was op slag verliefd. Zij vond hem maar een uitslover. En dat terwijl zij de film Footloose nog niet eens had gezien.

Ze zijn nu 35 jaar getrouwd en besloten in te stemmen in een special voor People. Het geheim achter hun goede relatie? Dat lijkt het feit, dat zij elkaars grootste fan zijn. Ze vinden elkaars werk geweldig. Ze bewonderen en respecteren elkaar, waardoor problemen te overkomen zijn.

Zij hebben inzet
Zo vertelt Kyra Sedgwick, dat Kevin doet wat hij met je afspreekt. Wat erg prettig is, als je met elkaar samenwoont en soms ook samenwerkt. De beste man luistert naar aanwijzingen en laat zich regisseren. Ook waardeert zij zijn humor en zijn inzet voor anderen.

Kevin Bacon vertelt: "Ik vind Kyra gewoon heel knap. Ook is zij een geweldige actrice. En zij bloeit op als zij mag regisseren. We hebben ook op andere vlakken een goede connectie, die moeilijk uit te leggen valt."

Op hun gemak
Meer staat hier in het artikel van People. In de YouTube-video hieronder is duidelijk te zien hoe zeer zij op hun gemak zijn met elkaar. Hun nieuwste filmproject samen heet overigens Space Oddity.NieuwsFilm