Keert Pennywise uit de 'It'-films binnenkort dan toch terug?

Dat zou goed nieuws zijn voor acteur Bill Skarsgård...


Voor wie geen genoeg krijgt van de gruwelijke horrorreeks It, is er goed nieuws. De prequel-serie Welcome to Derry begint steeds meer vorm te krijgen. Krijgen we dan wél de angstaanjagende clown Pennywise te zien?

Bill Skarsgård kunnen we de afgelopen twee It-films zien als de enge clown Pennywise. Het lijkt voor veel fans logisch dat ook hij weer een rol krijgt in de serie die momenteel in productie is.

Nog in ontwikkeling
Volgens de acteur is daar nu nog geen sprake van. In Jake's Takes deelde Skarsgård dat hij momenteel niet betrokken is bij het project. De serie is op dit moment nog in een vroege ontwikkelingsfase.

"We zullen zien wat ze bedenken en wat ze ermee gaan doen", vertelde de acteur in het interview. De kans bestaat nog zeker dat hij tóch nog wordt betrokken bij het project, maar we mogen daar nu nog niet op hopen. De prequel legt de focus niet op Pennywise, maar juist op de gemeenschap waar verschillende vreemde dingen gebeuren.

Advies
De kans is misschien nog wel groter dat een nieuwe acteur in de huid kruipt van clown Pennywise. "Als iemand anders het mag doen, zou mijn advies zijn om het helemaal eigen te maken", aldus Skarsgård. "Ik heb er heel veel plezier mee gehad, omdat het personage zo abstract is."NieuwsFilm