Sony Pictures komt met korte 'Spider-Man'-film

Goed nieuws voor de fans!


Fans die geen genoeg kunnen krijgen van de uitzonderlijk mooie animaties uit Spider-Man: Into the Spider-Verse kunnen hun hart ophalen bij dit goede nieuws. Sony is namelijk bezig met een korte film die zich afspeelt in de Spider-Verse.

In juni kunnen we eindelijk Spider-Man: Across the Spider-Verse bewonderen op het grote scherm. Dat is niet het enige, want dat gaat volgens Variety gepaard met een gloednieuw project.

Een korte film, met de naam The Spider Within, maakt zijn debuut op het Annecy International Animation Festival in juni, ná de release van de lange film.Verantwoordelijkheden
In de korte film heeft Miles Morales (Shameik Moore) moeite met het balanceren van zijn verantwoordelijkheden als tiener, vriend, student en de grootste held van Brooklyn. Het zoomt verder in op de gevoelens van Miles en alle gevolgen die komen kijken bij het zijn van Spider-Man.

Nog geduld
Nog enkele weken geduld voordat we de nieuwe projecten mogen zien. Spider-Man: Across the Spider-Verse is te zien vanaf 2 juni 2023 en Beyond the Spider-Verse is te zien in maart 2024.

NieuwsFilm