De mysterieuze reden voor het ontslag van George A. Romero bij 'Resident Evil'

De teasertrailer van 'George A. Romero's Resident Evil: A Documentary' geeft ons een kijkje achter het gordijn.


George A. Romero wordt door vele fans als de grootvader van het zombiegenre gezien door o.a. Dawn of the Dead, Day of the Dead en Night of the Living Dead. Maar zelfs de zombielegende had te maken met afwijzing.

In 1998 werd legendarische regisseur ingehuurd door Constantin Film om de horrorgame Resident Evil het leven in te roepen in de vorm van een film, maar door een mysterieuze reden is dit nooit gerealiseerd.

Mysterieuze reden
Key 13 Fils, Point Five Films en regisseur Brandon Salisbury zoeken uit wat de mysterieuze reden hiervoor is en geven ons een kijkje achter het gordijn met de teasertrailer van documentaire George A. Romero's Resident Evil: A Documentary.Hoe het eruit had gezien
George A. Romero's Resident Evil: A Documentary zal fans meer ideeën geven over hoe de nooit gemaakte film eruit zou hebben gezien.

Het script van de niet bestaande film
Voor de fans die niet kunnen wachten op de documentaire, is het de moeite waard om Romero's eerste versie van het script van Resident Evil te lezen en dit te vergelijken met het videospel.

Kleine afwijkingen
Het script volgt de plot van de eerste videogame nauwkeurig, maar er zijn wel wat kleine afwijkingen. Zo zou Chris Redfield bijvoorbeeld geen lid zijn van de Special Tactics And Rescue Services (STARS) en zouden Albert Wesker en Barry Burton jeugdvrienden worden.

NieuwsFilm