Twee bekende personages keren terug in 'Deadpool 3'

Karan Soni en Leslie Uggams zijn ook van de partij voor Deadpools eerste avontuur in het Marvel Cinematic Universe.


Karan Soni en Leslie Uggams zullen opnieuw te zien zijn naast Ryan Reynolds in de derde Deadpool-film. Dat meldt Deadline.

Soni en Uggams spelen respectievelijk Dopinder en Blind Al. Deze personages, die erg populair zijn onder fans, hebben geen superkrachten en hielpen Deadpool in zijn eerste twee films met allerlei zaken.

Het is dan ook niet echt een verrassing dat Soni en Uggams terugkeren voor Deadpools eerste avontuur in het Marvel Cinematic Universe, maar een officiële bevestiging is altijd fijn.Interessante namen
Naast deze terugkerende gezichten en Reynolds, hebben Hugh Jackman (Wolverine), The Crown-ster Emma Corrin (rol onbekend) en Succession-acteur [ur=https://www.filmtotaal.nl/persoon/23070]Matthew Macfadyen[/url] (rol onbekend) een rol in de film.

Regie
De prent zal worden geregisseerd door Shawn Levy. Eerder maakte hij al Free Guy (2021) en The Adam Project (2022) met Reynolds. De twee zijn dus inmiddels trouwe partners.

MCU
De rechten van de Deadpool-franchise waren voorheen in handen van Fox. Die studio is enkele jaren geleden overgenomen door Disney, het moederbedrijf van Marvel Studios, waardoor de grofgebekte hofnar onderdeel uit kan maken van het Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm