'Fast & Furious' eindigt niet zonder grootse eerbetoon aan Paul Walker

Hoofdrolspeler Vin Diesel laat zich erover uit.


Het einde van de Fast & Furious franchise is bijna daar. Over enkele maanden zullen we kunnen genieten van Fast X, al zal Paul Walker hier niet in te zien zijn. Wel loopt hij nog rond in de Fast & Furious-wereld. Volgens Vin Diesel hebben ze dan ook wat speciaals in petto voor zijn personage.

In een interview met Total Film vertelde Diesel dat de studio achter de franchise na de dood van Walker in 2013 heeft besloten om zijn personage, Brian O'Conner, in leven te houden.

Hoewel O'Conner sinds zijn afscheid in Fast 7 niet meer te zien is geweest in de films, hintte Diesel dat de Fast & Furious saga niet zal eindigen zonder afscheid te nemen van Brian.

Reactie
Zo zegt Diesel: "Op het moment dat de wereld worstelde met zijn verlies in 2013, nam de studio een gedurfde maar in mijn ogen juiste beslissing om Brian in leven te houden. Zonder iets weg te geven wil ik ook gewoon eerlijk zijn: ik kan me deze saga niet voorstellen zonder echt afscheid te nemen van Brian O'Conner".

Dat zal dan hoogstwaarschijnlijk gebeuren in de elfde film. Na Fast X volgt nog maar een enkele film. Deze zal de wereldberoemde franchise afronden. Wanneer dit deel uitkomt is nog niet bekend.

Tiende deel
Fast X zal over ongeveer twee maanden te zien zijn. Deze blockbuster werd gemaakt door Louis Leterrier, o.a. bekend van de Transporter-films. Hij nam het stokje over van Justin Lin. Laatstgenoemde vertrok vanwege creatieve verschillen. Bekijk de trailer van de tiende film hieronder.NieuwsFilm