3 geweldige films die je NU in de bioscoop kijkt

Veel actie, avontuur en spanning!


De bioscoop blijft een bijzondere ervaring voor een filmliefhebber. Ook nu draaien er weer een hoop goede films in de bioscopen. FilmTotaal heeft vandaag drie films voor je uitgezocht die je absoluut op het witte doek moet hebben gezien.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)
Regie: John Francis Daley en Jonathan Goldstein | Cast: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, e.a.
De charmante dief Edgin Darvis en vechtersbaas Holga Kilgore weten met succes te ontsnappen uit een zwaarbewaakte gevangenis. Vervolgens proberen ze hun oude dievenbende weer bij elkaar te brengen. Samen wagen ze zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand.John Wick 4 (2023)
Regie: Chad Stahelski | Cast: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, e.a.
De prijs op het hoofd van John Wick is hoger dan ooit. De huurmoordenaar besluit het anders aan te pakken en kiest het offensief. Hij opent de jacht op The High Table, het misdaadsyndicaat dat vanuit de schaduw over de onderwereld heerst. Om zijn vrijheid terug te krijgen, moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld.Shazam! Fury of the Gods (2023)
Regie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Rachel Zegler, Asher Angel, e.a.
De tiener Billy Batson verwierf krachten van een oeroude tovenaar waarmee hij in een volwassen superheld kan veranderen. Inmiddels hebben alle andere kinderen uit zijn pleeggezin ook superkrachten. Dit tot grote ergernis van de Dochters van Atlas, drie oude goden die deze krachten willen hebben. Daarvoor komt het nogal gewelddadige drietal naar de aarde. Aan Billy en zijn familie om hen te stoppen.NieuwsFilm