Kang-acteur Jonathan Majors brengt Marvel in zwaar weer en de Marvel-fans haken nu ook af

De advocaat van de acteur heeft app'jes van het vermeende slachtoffer naar buiten gebracht.

Door redactie
De advocaat Jonathan Majors (Ant-Man and The Wasp: Quantumania, Creed III), die zaterdag in New York City werd gearresteerd op verdenking van het mishandelen van zijn vriendin, heeft berichten gedeeld waaruit zou moeten blijken dat de acteur onschuldig is. TMZ heeft deze gepubliceerd.

De zaak draait allemaal om een incident afgelopen weekend. Majors en zijn vriendin zouden 's nachts in een taxi ruzie hebben gekregen toen zij hem zag appen met een andere vrouw.

Toen zij naar zijn telefoon greep, zou Majors haar hebben toegetakeld. De politie werd ingeschakeld en Majors gearresteerd. De openbaar aanklager van New York City besloot deze week hem officieel te gaan vervolgen.

Berichten
Volgens Majors is er helemaal niets van het verhaal waar. De advocaat van de Marvel-acteur heeft nu berichten vrijgegeven waaruit zou moeten blijken dat hij niet schuldig is. Deze zouden afkomstig zijn van zijn vriendin.

De echtheid van de berichten is niet te controleren. Eerder claimde het team van de acteur ook dat er videobeelden zouden zijn. Deze zijn nog niet op het internet verschenen.

Geen steun slachtoffer
"Ik heb hen verteld dat het mijn schuld was en dat ik niet naar je telefoon had moeten grijpen", schrijft het vermeende slachtoffer, wiens identiteit niet bekend is, onder meer.

De vrouw lijkt de schuld dus op zich te nemen. "Ze verzekerden me dat je niet aangeklaagd zou worden en dat ze je alleen moesten arresteren op basis van het protocol en mijn verwondingen".

Ongeloofwaardig
Op social media zijn veel mensen niet overtuigd van deze vermeende verklaringen. "Dit is wat veel slachtoffers van mishandeling doen: ze nemen de schuld op zich en praten fout gedrag goed", schrijft iemand bijvoorbeeld.
Grote gevolgen
Marvel-fans denken dan ook dat de studio flink met zijn handen in haar zit. Majors moet de komende jaren een grote rol spelen in het superheldenuniversum als opperschurk Kang, een tijdreiziger die overal dood en verderf zaait.

NieuwsFilm