Stinkend rijke Michael B. Jordan zet onderkomen voor bijna 13 miljoen dollar te koop

De acteur neemt afscheid van zijn luxe woning

Door redactie
Dat Hollywoodacteurs goud geld verdienen met hun rollen in de succesvolle blockbusters is natuurlijk geen nieuws. Met de miljoenen op hun bankrekening kunnen ze dan ook een ultraluxe onderkomen makkelijk betalen. Zo ook Michael B. Jordan, die zijn behoorlijk prijzige woning in Los Angeles nu te koop zet.

De Hollywoodacteur zet zijn onderkomen voor maar liefst 12,995 miljoen dollar te koop. De woning is dan ook eerder een 'paleis' dan een 'huis' te noemen.

Encino
De woning bevindt zich in Encino, een wijk in Los Angeles waar naast Jordan tientallen andere rijke beroemdheden wonen. De huizen in de wijk zijn alles behalve bescheiden.

Superdeluxe woning
Wie bereidt is om de vraagprijs te betalen, krijgt dan ook wel een ongelooflijk luxe onderkomen. De woning is namelijk 1142 vierkante meter groot en heeft 8 slaapkamers. Daarnaast krijg je voor dat geld een zwembad, thuisbioscoop, een gloednieuw interieur en maar liefst 14,5 badkamers.

Investering van een half miljoen
Jordan kocht de woning in 2022 voor 12,5 miljoen dollar. Na zijn aankoop van de woning nog geen jaar geleden, investeerde hij ongeveer 500,000 dollar in de woning door onder andere een beveiligingssysteem en airconditioning te laten installeren.

Foto's
Bekijk hier de foto's van de absurd luxe woning

NieuwsFilm