Hoe heeft Christopher Nolan deze 'Batman Begins'-blooper over het hoofd gezien?

Hoe heeft Christopher Nolan deze 'Batman Begins'-blooper over het hoofd gezien?

Een zeldzame fout van de normaal gesproken altijd zo kieskeurige regisseur.

Het komt wel vaker voor dat regisseurs een filmfoutje over het hoofd zien en een blooper in hun film laten zitten, maar soms zijn ze wel heel slordig. Wist je ook dat er in The Batman Begins een behoorlijk grote blooper zit?

Christopher Nolan heeft al heel wat topfilms gemaakt en hier hoort Batman Begins ook bij. De regisseur staat erom bekend jarenlang aan elk project te werken, aangezien hij alles tot in de puntjes wil plannen. Dat betekent echter niet dat hij geen fouten maakt...

Foutje
In Batman Begins kruipt Christian Bale voor het eerst in de huid van de geliefde superheld. Ook maken we in de film kennis met zijn auto/tank, de Tumbler. Dieven en politie zijn zeer onder de indruk van de machine, maar een politieman zien we zelfs twee keer op verschillende manieren reageren.

Zo zien we een agent zijn pistool trekken en dreigt hij het vuur te openen. Batman is niet erg onder de indruk en scheurt er vandoor. Enkele momenten laten zien we een politieagent op de radio vragen hoe de Tumbler eruit ziet, zodat hij deze kan spotten. Een probleempje: het gaat hier echter om dezelfde acteur.

Hieronder is 'het bewijs'. Het filmpje is te bekijken vanaf 3:00 t/m 4:02.



NieuwsFilm

meest populair