Eerste beelden uit 'Avatar 3' onthullen waar de film zich afspeelt

Eerste beelden uit 'Avatar 3' onthullen waar de film zich afspeelt

Nieuwe onthullingen laten diverse, nieuwe delen van de planeet zien.

Het is pas een paar maanden sinds Avatar: The Way of Water werd gereleased. Disney heeft nu een eerste officiële kijk op de nieuwe gebieden laten zien via de 'concept art' voor Avatar 3.

De nieuwe gebieden laten zien hoe onwijs divers de landschappen van Pandora zijn. Ze verschillen erg van de eerste twee delen en bevatten onder andere een vuur-, sneeuw- en woestijngebied.

De sequels van Avatar zullen de wereld van Pandora dus verder gaan verkennen. Avatar: The Way of Water speelde zich grotendeels af in de oceanen van Pandora. Op deze manier kregen we te zien hoe Jake en Neyteri onderdeel werden van de Metkayina-clan.

Nieuwe gebieden
Avatar 3 is al opgenomen en zal naar alle verwachting een groep Na'vi volgen die de Ash People wordt genoemd. Via de nieuwe beelden krijgen we een eerste kijkje in welke gebieden van Pandora we verder zullen gaan zien.

Zo is er een vulkanische omgeving die het thuisgebied zal worden van de 'Ash people'. Naast het gebied met een woestijn en een ijs-omgeving.

Avatar 3
Eind 2024 moet Avatar 3 in de wereldwijde bioscopen verschijnen. Delen vier en vijf verschijnen respectievelijk eind 2026 en 2028.





NieuwsFilm

meest populair