Gerucht: In 'Kingsman 3' valt het doek voor de belangrijkste Kingsman

Gerucht: In 'Kingsman 3' valt het doek voor de belangrijkste Kingsman

Een toekomst zonder Eggsy?

In een recent interview met Collider geeft Kingsman-ster Taron Egerton aan dat het mogelijke derde deel zijn einde in de franchise kan betekenen. Zo wist hij te vertellen dat hij een passend einde wil voor zijn personage waarmee hij bekend werd bij het grote publiek.

De Kingsman-reeks is begonnen in 2014 met de film Kingsman: the Secret Service en blies nieuw leven in het genre spionage met geweldig gechoreografeerde actiescènes en goed getimede humor.

De film werd opgevolgd door Kingsman: the Golden Circle in 2017 die iets minder goed ontvangen werd. Verder is er in 2021 ook een prequel uitgebracht die ons helemaal terug bracht naar de Eerste Wereldoorlog.


Matthew Vaughn
Regisseur Matthew Vaughn had al plannen voor het derde deel in 2019. Die plannen zijn jammer genoeg nog niet kunnen doorgaan vanwege productieproblemen. Nu lijkt er toch vooruitgang geboekt te worden.

Ideeën
In het interview met Collider liet Egerton vallen dat hij grootse ideeën heeft voor het vervolg. Zo geeft hij aan dat hij absoluut nog een keer de rol van Eggsy tot leven wil brengen. Hij vertelde dat hij toegewijd is aan het personage en dat hij de reeks op een positieve manier wil eindigen.

Taron hoopt ook dat collega-acteur Colin Firth terugkeert als Harry Hart voor tenminste nog een film. Het zal nog moeten blijken of de wensen van Egerton vervuld zullen worden, aangezien hij ook aangeeft dat Vaughn zelf al een grandioos idee heeft. Egerton staat ook voor die ideeën open.



NieuwsFilm

meest populair