Marvel blijft ijzig stil over 'Shang-Chi 2', hoe denkt Simu Lee over zijn kansen?

Marvel blijft ijzig stil over 'Shang-Chi 2', hoe denkt Simu Lee over zijn kansen?

Hoe zal de mystieke held zijn verhaal verder zetten?

Simu Liu maakte zijn intrede als Shang-Chi in het Marvel Cinematic Universe in de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. De film kwam uit gedurende de pandemie in 2021 maar wist ondanks de moeilijke periode één van de succesvolste films van het jaar te worden.

Sindsdien is er echter geen enkele hint te vinden omtrent de toekomst van het personage en is er door Marvel Studios ook nog niets officieel aangekondigd. Liu is positief over de potentiële sequel, zo wist hij te vertellen in een gesprek met Collider.

Wensen en mogelijkheden
Liu zou graag meerdere aspecten van zijn personage tot leven willen brengen. Hij sprak ook over het uitbreiden van de wereld die ze hebben opgebouwd. Hij liet enthousiast vallen dat er meerdere mogelijkheden zijn voor het vervolg en dat er minder druk is aangezien de fundering al gelegd is.

Michelle Yeoh
Een grote wens die Liu heeft is dat co-acteur Michelle Yeoh terugkeert voor het vervolg. "Als we haar nog kunnen betalen," grapt hij. Buiten Liu zijn er nog geen andere castleden aangekondigd, al wordt verwacht dat Awkwafina (Katy) en Meng'er Zhang (Xu Xialing) hun rollen weer gaan oppakken.


Phase 6
De geruchten gaan dat het vervolg nog steeds onder leiding van Destin Daniel Cretton valt. Er wordt verwacht dat de film uitgebracht gaat worden als onderdeel van Phase 6 van het Marvel Cinematic Universe.



NieuwsFilm

meest populair