Deze actrice speelt Lilo in de verfilming van 'Lilo & Stitch'

Deze actrice speelt Lilo in de verfilming van 'Lilo & Stitch'

De live-action remake van de animatieklassieker van Walt Disney Pictures boekt vooruitgang.

Er is meer nieuws over de casting van een belangrijk hoofdpersonage voor de aankomende Lilo & Stitch live-action verfilming voor Disney Plus.

De grootschalige film gebaseerd op de animatieklassieker Lilo & Stitch (2002) komt van regisseur Dean Fleischer Camp, die een Oscarnominatie mocht ontvangen voor Marcel the Shell with Shoes On (2021), en het script is geschreven door Chris Kekaniokalani Bright.

Lilo gevonden
Knight Edge Media wist exclusief te melden dat de Hawaiiaanse Maia Kealoha is gecast in de rol van het hoofdpersonage Lilo. Kealoha zou nog geen rollen op haar naam hebben staan, maar wel heeft ze in meerdere Little Miss Kona Coffee verkiezingen meegedaan.

Vermoedelijk zou Executive Producer Ryan Halprin het Kealoha elkaar terugvolgen op Instagram, waarop ze ook dit jaar een foto deelt van de bovengenoemde verkiezing. En deze foto geeft ons al een mooi beeld hoe ze er in de film uit zou kunnen komen te zien.


Overige casting
Mocht het kloppen, dan voegt Kealoha zich bij de cast die tot op heden nog maar bestaat uit Zach Galifianakis die vermoedelijk de rol van de alien Pleakley zal gaan spelen.

Daarbij zouden er geruchten gaan dat Chris Sanders terug zou kunnen keren als de stem van Stitch, wat niet geheel vreemd is gezien het personage voornamelijk uit CGI zal bestaan in de film.

Lilo & Stitch zal exclusief te streamen zijn als Disney+ Original en verschijnt volgens IMDb vermoedelijk vanaf 10 mei 2024 op de streamingdienst.

NieuwsFilm

meest populair